Könyvajánló: Peter F. Drucker: Drucker minden napra

September 17, 2018

Drucker korunk egyik legnagyobb hatású menedzsment guruja. Bécsben született 1909-ben, de korán átköltözött az Egyesült Államokba ahol közgazdászként kezdte pályafutását, egyetemi tanárként is sikeres volt, majd később az USA legnagyobb vállalatai és vezető külföldi cégek tanácsadójaként tevékenykedett.

 

Az ajánlott könyvem 366 napra szóló inspiráló és motiváló gondolatokat tartalmaz  Drucker életművéből. Sűrítve tartalmazza azokat a vezetői gondolatokat, melyek még most is nagy hatással lehetnek ránk. Tekintve azonban, hogy a könyvei, ajánlásai más társadalmi és gazdasági közegben keletkeztek néhányuk számunkra nehezebben érthető.

 

A kötet egy-egy nagyobb témakört felölelve a napi olvasmányok után lehetőséget ad feladatok, jegyzetek megfogalmazásához.

Drucker gondolati és világlátása hatékony segédeszköz lehet minden vezető számára.

 

Ausztriában rendszerese tartanak Drucker rendezvényeket életműve továbbviteleként. Én is most kedvet szerettem volna ébreszteni Drucker menedzsment világához.

 

Ajánlom mindazok számára akik hasznos tippeket, tanácsokat szeretnének kapni és talán alkalmazni vezetői munkájuk során.

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Könyvajánló: Barabási Albert-László: A képlet

November 28, 2018

Mi alapján döntünk egy jelöltről? Tőkéletes önéletrajz vagy...

October 9, 2018

Könyvajánló: az olvasás a sikerhez

September 17, 2018

1/1
Please reload

Tags

Please reload

©2018 BY CAREER SOLUTIONS

  • LinkedIn - Career Solutions Kft
  • Career Solutions Kft. - Facebook
  • Career Solutions Kft.- Twitter