top of page
0_QeBnvmuodVdOv82I.png

EXECUTIVE SEARCH, RECRUITMENT

EXECUTIVE SEARCH

A minőségi munkaerő keresés-kiválasztás folyamata már nem csak a jelöltek képességeire fókuszál, hanem egyre inkább az adott vállalati kultúrába illeszkedő és az elvárt kompetenciákkal rendelkező szakemberek megtalálására irányul. 

A munka világában egyre jobban érvényesül a Globalizáció. Ezzel egy időben  megjelenik már a megfelelő kompetenciákkal rendelkező szakemberek hiány is.

Ez komoly kihívást jelent!

 

A jelöltek  megtalálásához tehát kulcsfontosságúvá vált a gyors és minőségi toborzás-kiválasztás. Előtérbe került az  elvárás, hogy az új munkatársak ne csak a saját munkájuk eredményére koncentráljanak, hanem egy új minőségi szemlélet jegyében járuljanak hozzá a vállalati kultúrához és eredményekhez. Ezért a keresési és kiválasztási  munkánkban már olyan innovatív  és egyedi nemzetközi módszerekkel dolgozunk, melyek ezt a kiválasztást a leghatékonyabban segítik és megkülönböztetnek bennünket a versenytársainktól.

kereses folyamata.JPG

A folyamat alatti boxokban azok az egyéb tevékenységek találhatók, amelyek megkülönböztetnek bennünket a versenytársainktól (Unique Selling Points).

bottom of page