top of page

Könyvajánló: az olvasás a sikerhez

2018. szeptember

Vezetői munkánk során mindennap rengeteg információ ér el bennünket. Fontos és naprakész, a munkánkat segítő tájékoztatókat, cikkeket, tanulmányokat, szakkönyveket kell elolvasnunk, előadásokra, találkozókra készülnünk és persze feldolgoznunk.

Ha nem figyelünk oda és nem kellő érzékkel válogatunk, beleveszünk az információ halmazba.


Abban azért talán egyetértünk, hogy olvasni nagyon jó dolog!

Így aztán nehéz a választás a szűkre szabott időben, hogy mit érdemes olvasnunk, akár a munkánk segítségeként, szórakoztatás okán, vagy éppen elménk karbantartása, élesítése céljából.


Az olvasás boldogság, az olvasás versenyelőny, a sikerhez vezető egyik nagyon fontos tényező!


Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek vannak kedvenc szakkönyvei, szépirodalmi ajánlásai és talán szűk körben már beszélt is róla.

Nem titkolt célunk, hogy az információkat megosszuk egymással, segítsük az eligazodást és hozzájáruljunk a jó tapasztalatok terjesztéséhez azaz egyéni sikerességhez.


„A könyvek és a tapasztalatok együtt alakítják a lelket.” ( Radnóti Miklós)


Ezért az átalakított web oldalunkon szeretnénk a mi szemszögünkből érdekes és hasznos könyveket megosztani.


Kérjük azonban, hogy akinek ajánlása van vagy lesz, készítsen egy rövid tájékoztatót, hogy mit olvasott és miért ajánlja nekünk és aláírással, fényképével ellátva küldje el.


Az ilyen ajánlások azután folyamatosan felkerülnek a web oldalunkra, remélve, hogy egymástól tanulva még sikeresebbek, szellemiekben gazdagabbak leszünk!


Jó olvasást és szórakozást kívánok!

bottom of page